Skip to main content

Επάνοδος στις προπονήσεις για ΠΑΟΚ και... επιστροφές

Ο Ίγκορ Τούντορ είδε τους Χαρίση, Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο και Κυριάκο Σαββίδη να βγάζουν με επιτυχία τα σημερινά τεστ - Ενσωματώνονται στις προπονήσεις

Θετικά νέα επιφύλαξε για τον Ιγκόρ Τούντορ η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, μετά την εορτή των Χριστουγέννων.

Ο Κροάτης τεχνικός είδε τους Χαρίση, Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο και Κυριάκο Σαββίδη να βγάζουν με επιτυχία τα τεστ του Πάολο Αρτίκο και πλέον δείχνουν πως είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο. Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο προσφάτως εγχειρισθείς Γκάρι Ροντρίγκες.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά:

«Επέστρεψαν μετά την άδεια των Χριστουγέννων στις προπονήσεις ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Η σημερινή προπόνηση είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία με όλους να είναι κανονικά παρόντες, εκτός από τον Γκάρι Ροντρίγκες που θα επιστρέψει στις 3 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν έντονο, εστιασμένο τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική και υπενθύμισε σε όλους το απαιτητικό πρόγραμμα που ξεκινάει από την Κυριακή. Απ´ ότι φαίνεται ο νέος χρόνος θα βρει το ρόστερ πιο…υγιές, αφού Χαρίσης, Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο και Κ. Σαββίδης έβγαλαν σήμερα τα τεστ του Πάολο Αρτίκο και αύριο αναμένεται να μπουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Παράλληλα τρέξιμο άρχισε και ο Ρικάρντο Κόστα, που προπονήθηκε ατομικά με τον Παναγιώτη Γλύκο. Για αύριο έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση, ενώ την Τετάρτη η ομάδα θα προπονηθεί δυο φορές».