Skip to main content

Επέκταση της Conn-x TV και σε τέσσερις ακόμα πόλεις

Οι κάτοικοι των Γρεβενών, των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας και της Πρέβεζας μπορούν να έχουν στο σπίτι τους την τηλεόραση της νέας εποχής.
Σε τέσσερις ακόμη πόλεις είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ, Conn-x TV. Οι κάτοικοι των Γρεβενών, των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας και της Πρέβεζας μπορούν να έχουν στο σπίτι τους την τηλεόραση της νέας εποχής. Ο ΟΤΕ τους προσκαλεί να γνωρίσουν το Conn-x TV για να έχουν και αυτοί τον έλεγχο της δικής τους ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όπως τονίζεται.

Οι τέσσερις νέες πόλεις, που είναι πλέον διαθέσιμο το Conn-x TV, έρχονται να προστεθούν στις 29 πόλεις που ήδη λειτουργεί η υπηρεσία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 33. Το Conn-x TV διατίθεται επίσης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Ρόδο, Νάξο, Κω, Θήρα, Σύρο, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Βόλο, Καστοριά, Φλώρινα. Σταδιακά, μέσα στο 2009, το Conn-x TV θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.