Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
x

ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η έναρξη του πλειστηριασμού για την απόκτηση του ξενοδοχείου Athens Ledra και η αξιοποίηση των ακινήτων του υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Με τιμή εκκίνησης τα 48 εκατ. ευρώ, θα ξεκινήσει ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου Athens Ledra, το οποίο εδώ και 15 μέρες έχει κατεβάσει ρολά λόγω των χρεών του σε τράπεζες και τρίτους. Αυτό έκανε γνωστό ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου σε συνάντηση με τους εργαζομένους. Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 13 Ιουλίου. Η περίπτωση κρίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και για τον λόγο αυτό, όπως πληροφορείται η Voria.gr, εξετάζεται από διάφορα funds, τα οποία δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν τελικά στην διαδικασία, όταν ξεκινήσει. Η ιστορία αυτή αναμένεται να εξελιχθεί στο επενδυτικό γεγονός του επόμενου μήνα. Αν και ο συναγωνισμός είναι μεγάλος.

Για παράδειγμα, υπάρχει και το μέτωπο της αξιοποίησης των ακινήτων του δημοσίου και ειδικότερα εκείνων που ανήκουν στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας. Αυτή τη στιγμή το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην χώρα. Μάλιστα, πολλά από αυτά είναι «φιλέτα» και οι τιμές εκκίνησης, όταν έρθει η ώρα, θα είναι ευκαιρίες. Γιατί το αναφέραμε; Διότι διοργανώθηκε πρόσφατα εκδήλωση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με αντικείμενο την αξιοποίηση των ακινήτων του υπουργείου. Και θα ακολουθήσουν και άλλες, για όσους τυχόν ενδιαφέρονται...
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ