Skip to main content

Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ από την Ελινόιλ

Ποσό 1,5 εκατ. ευρώ, που αποτελεί μέρος των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα διατεθεί για την επένδυση επέκτασης των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Λάγος από την
Ποσό 1,5 εκατ. ευρώ, που αποτελεί μέρος των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα διατεθεί για την επένδυση επέκτασης των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Λάγος από την Ελινόιλ ΑΕ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ελινόιλ αποφάσισε να διαθέσει εκ των αδιάθετων κεφαλαίων ποσό 1,5 εκατ. ευρώ, για την επένδυση που αφορά στην επέκταση των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Λάγος.

Η εν λόγω επένδυση αφορά στην κατασκευή δύο δεξαμενών καυσίμων, χωρητικότητας 2.500 κ.μ., αθροιστικά (αύξηση χωρητικότητας 50%, περίπου) έχει αδειοδοτηθεί πλήρως και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες. Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2010, ανέρχεται στα 1,5 εκατ. ευρώ.