Skip to main content

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Θεσσαλονίκη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στη Θεσσαλονίκη. Χιονίζει αυτή την ώρα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, με τους κατοίκους να ξυπνούν σε λευκό τοπίο.

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης με ορισμένες περιοχές να έχουν ντυθεί ήδη στα λευκά.

Χιονίζει αυτή την ώρα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, με τους κατοίκους να ξυπνούν σε λευκό τοπίο. Χιόνια έπεσαν και στην περιοχή του Λαγκαδά, του Χιορτάτη, της Εξοχής και του Φιλύρου.

Στα “λευκά” ντύθηκε και το ορεινό Λιβάδι του Δήμου Θέρμης, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα σημειώνεται ελαφρά χιονόπτωση, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, παρά μόνο ένα εντυπωσιακό τοπίο, το οποίο και απόλαυσαν με το πρώτο ξύπνημα σήμερα οι κάστοικοι του Λιβαδίου (δείτε εδώ).

Αραιή χιονόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί και στην ορεινή Χαλκιδική. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ιερισσού μέσω Ταξιάρχη καθώς και στην Επ. Οδ. Νεοχωρίου - Βαρβάρας.

Από χθες οι μετεωρολόγοι είχαν προβλέψει για χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλό υψήμετρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

Όσσα Λαγκαδά (φωτ.: Σοφία Καραϊωάννου)