Skip to main content

Επέστρεψαν μετά από 496 ημέρες στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Άρη - Δείτε βίντεο

Επέστρεψαν οι φίλαθλοι του Άρη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσουν δια ζώσης αγώνα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της Voria.gr

Μετά από 17 μήνες και συγκεκριμένα έπειτα από 496 ημέρες, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κόσμος του Άρη είναι ξανά απόψε στην περιοχή της Χαριλάου και το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης αγώνα της ομάδας του.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την Αστάνα στις 9.30 το βράδυ στον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Confernce league, έχοντας όμως δύσκολη αποστολή για την πρόκριση, καθώς η ομάδα από το Καζακστάν επικράτησε με 2-0 στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου στο Astana Arena.

Ένα από τα χαρτιά που επιθυμεί ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές να εκμεταλλευτούν είναι η παρουσία του κόσμου του Άρη στις εξέδρες. Όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, «όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου και θέλουμε τη βοήθειά του για να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση». Αντίστοιχες ψυχολογικές ντόπες, με αφορμή και την παρουσία των οπαδών της ομάδας στις εξέδρες του γηπέδου, έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές. «Φυσικά μπορούμε να ανατρέψουμε το 2-0. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μας. Να παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα από την αρχή, να τηρήσουμε το πλάνο μας με υπομονή και στο τέλος της βραδιάς πιστεύω ότι εμείς θα χαμογελάσουμε», σημείωσε ο κ. Καρυπίδης.

Από εκεί και πέρα αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε από νωρίς πέριξ του Κλεάνθης Βικελίδης ώστε να εισέλθει στο γήπεδο. Βασική προϋπόθεση για την είσοδο είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο, ενώ, σύμφωνα με την ΚΥΑ, θα πρέπει οι φίλαθλοι να φορούν κατά τη διάρκεια του αγώνα μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Δείτε βίντεο:


Από τους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών του Άρη, οι Ιερολοχίτες κάλεσαν σε αποχή από την παρουσία στο γήπεδο, αντιδρώντας, όπως ξεκαθάρισαν σε σχετική ανακοίνωση, στις αποφάσεις της κυβέρνησης. Ο ίδιος σύνδεσμος κάλεσε σε συγκέντρωση φιλάθλων έξω από το γήπεδο. Ανακοινώσεις με δριμεία κριτική προς τις αποφάσεις για την παρουσία μόνο των εμβολιασμένων στις εξέδρες των γηπέδων εξέδωσαν και ο SUPER3 όσο και το ARIS Athens Club.

Την 1η Μαρτίου του 2020 η τελευταία παρουσία του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης

Την τελευταία φορά που το γήπεδο Χαριλάου είχε κόσμο στις κερκίδες του ήταν την 1η Μαρτίου 2020 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι υποδέχονταν τους Περιστεριώτες στην τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνιστική σε έναν αγώνα βαθμολογικά αδιάφορο για τον Άρη καθώς είχε κατοχυρώσει την εξάδα και την είσοδο στα play-off αλλά έληξε με ήττα.

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-2 αν και οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 48′ με το γκολ του Νικολά Ντιγκινί. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 52′ με τον Νσικουλού για την ισοφάριση ενώ την ανατροπή έκανε στο 60′ ο Γκάλο για το τελικό 1-2.