Skip to main content

Επιχειρηματίας στη Βέροια δίνει πριμ 300€ σε όσους υπαλλήλους του εμβολιάζονται

Ένας επιχειρηματίας από τη Βέροια δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους εργαζομένους του για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Επιχειρηματίας στη Βέροια βρήκε τρόπο να πείσει τους εργαζόμενούς του να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια «ασπίδα ανοσίας» στον χώρο εργασίας.

Ο Σπύρος Ζερβός, ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στη Βέροια πριμοδοτεί με 300 ευρώ όσους υπαλλήλους του επιλέξουν να εμβολιαστούν, δίνοντάς τους έτσι εξτρά κίνητρο, πέραν της ατομικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύει ο κάθε πολίτης.

Ο κ. Ζερβός, μίλησε στο Open γι' αυτή την απόφαση, που βρήκε θετική απήχηση μεταξύ των εργαζομένων του. «Επενδύω έτσι δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στην εταιρεία. Εχω 15 εργαζόμενους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερβός και πρόσθεσε: «Αυτό που φαίνεται παράξενο εγώ το βλέπω απλούστατο. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση αφήνει απέξω τον covid-19, είναι μια επένδυση για την επιχείρηση. Δεν κινδυνεύουν οι άνθρωποί μου, οι οικογένειές τους, εγώ, δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την επιχείρηση. Λειτουργεί ως επιβράβευση».