Skip to main content

Επιχειρηματική αποστολή από τη Βουλγαρία στο ΕΒΕΘ - Ανοιχτή εκδήλωση

Τα μέλη της οκταμελούς επιχειρηματικής αποστολής προτίθενται να συμμετάσχουν σε κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές επαφές με 'Ελληνες εκπροσώπους επιχειρήσεων

Επιχειρηματική αποστολή από την Βουλγαρία θα επισκεφτεί στις 28 Νοεμβρίου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις με Έλληνες ομολόγους τους.

Τα μέλη της οκταμελούς επιχειρηματικής αποστολής από την Βουλγαρία, θα βρίσκονται στο ΕΒΕΘ στις 13:30 και προτίθενται να συμμετάσχουν σε κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές επαφές με 'Ελληνες εκπροσώπους επιχειρήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στην αγγλική γλώσσα.

Τον κατάλογο των μελών της επιχειρηματικής αποστολής από την Βουλγαρία μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν στην αγγλική γλώσσα το, online δελτίο συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 27.11.2018, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.