Skip to main content

Επιχειρηματικό Bootcamp weekend στις εγκαταστάσεις του OK!Thess

Στόχος είναι η εκπαίδευση της ομάδας με τα συστατικά στοιχεία ενός επιχειρηματικού σχεδίου με σκοπό τη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης της ιδέας.

Bootcamp weekend θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΟΚ!Thess, κατά το οποίο θα αναλυθούν τα Business Model Canvas (BMC) και Assumption Validation Methodology στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλαίσια της έναρξης του έκτου κύκλου του Προγράμματος Επιτάχυνσης Νέων Επιχειρήσεων του οικοσυστήματος καινοτομίας.

Στόχος του Bootcamp weekend είναι η εκπαίδευση της ομάδας με τα συστατικά στοιχεία ενός επιχειρηματικού σχεδίου με σκοπό τη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης της επιχειρηματικής ιδέας και μετατροπής της σε μια βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση.

Ώρες:

Παρασκευή 5/10: 19:00 με 22:00

Σάββατο 6/10: 10:00 με 17:30

Κυριακή 7/10: 10:00 με 17:30

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα 4 ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της πόλης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ και ΑΤΕΙΘ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και τον Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).