Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΑΛΙΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο 65χρονος είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή της Σωτηρίτσας του Αγιόκαμπου Λάρισας, προκειμένου να ψαρέψει με τη βάρκα του.

Σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας σαρώνουν τη θαλάσσια περιοχή του Αγιόκαμπου στη Λάρισα για τον εντοπισμό 65χρονου αλιέα, ο οποίος αγνοείται.

Ο 65χρονος είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή της Σωτηρίτσας του Αγιόκαμπου Λάρισας, προκειμένου να ψαρέψει με τη βάρκα του.

Το σκάφος όμως εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια περιπολίας από λιμενικούς στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή χωρίς επιβαίνοντες και το οποίο στη συνέχεια προσάραξε σε αμμώδη ακτή παραλίας Αγιόκαμπου χωρίς να υποστεί υλικές ζημιές.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του 65χρονου  στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή από Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του λιμενικού, πέντε περιπολικά σκάφη του λιμενικού, από ικανό αριθμό ιδιωτικών και αλιευτικών σκαφών καθώς επίσης και από ιδιώτες δύτες.

Παράλληλα, περιπολικό όχημα του λιμενικού και ιδιωτικά οχήματα εθελοντών πραγματοποίησαν έρευνες από ξηράς, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ