Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (VID)

Μετά την οδό Δωδεκανήσου, σειρά πήρε σήμερα η οδός Πολυτεχνείου, για την απομάκρυνση των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων.

Νέα επιχείρηση κατά των παράνομων σταθμευμένων οχημάτων πραγματοποίησε σήμερα η Διεύθυνση Τροχαίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Μετά την οδό Δωδεκανήσου, σειρά πήρε σήμερα η οδός Πολυτεχνείου. Άντρες της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στον συγκεκριμένο δρόμο, βεβαιώνοντας παραβάσεις και απομακρύνοντας οχήματα που ήταν παράνομα σταθμευμένα.

Μέσα σε λίγη ώρα γερανός απομάκρυνε επτά οχήματα, ενώ αφαιρέθηκαν δεκάδες πινακίδες και κόπηκαν κλήσεις.Τις προηγούμενες μέρες είχαν τοποθετηθεί κορδέλες, με τις οποίες προειδοποιούσαν ότι απαγορεύεται η στάθμευση.

«Η Πολυτεχνείου, η προέκταση της Τσιμισκή είχε κάποια παθογένεια, ήρθαμε να καθαρίσουμε τον δρόμο», υπογράμμισε ο Διευθυντής Τροχαίας Θωμάς Γέρμανος.«Δεν αιφνιδιάζουμε, ενημερώσαμε τον κόσμο από νωρίτερα«, σημείωσε από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής. Όπως ανέφερε, «στόχος είναι ό,τι κάνουμε να μένει. Μπαίνουμε σε δύσκολους δρόμους, όπως η Δωδεκανήσου και η Πολυτεχνείου».

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ