Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ «111» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής για εκκένωση της κατάληψης «111» που βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Aστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης «111» που βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Παρουσία εισαγγελέα, δυνάμεις της ΕΛΑΣ εισήλθαν στην κατάληψη και εκκένωσαν τον χώρο ώστε να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη, που είναι ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Εντός του κτηρίου δεν βρισκόταν κάποιο άτομο, ενώ πραγματοποιήθηκε κατάσχεση αντικειμένων, όπως κοντάρια, κράνη, πυροσβεστήρες και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο από τους αστυνομικούς.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ για να διαπιστώσει από πού γινόταν η ρευματοκλοπή στο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη.

Εντός του χώρου της κατάληψης βρέθηκε ομάδα αστυνομικών από τη σήμανση. Το κτήριο βρισκόταν σε κατάληψη από τον Μάρτιο του 2015 από μία συνέλευση αναρχικών. Να σημειωθεί ότι έχει γίνει κάλεσμα από τα άτομα του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου στην Κάμαρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εκκένωση της κατάληψης

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση:

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ