Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Συκεών εννέα άτομα, τρεις εκ των οποίων διακινητές, έπειτα από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών

Συντονισμένη επιχείρηση κατά της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών στην πλατεία Αγ. Θεοδώρων, στις Συκιές Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνολικά εννέα άτομα (3 ως διακινητές) έπειτα από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επιχείρησης κατελήφθη 17χρονος αλλοδαπός να συναλλάσσεται με έξι άτομα λαμβάνοντας χρήματα, τα οποία παρέδιδε στη συνέχεια σε 21χρονο αλλοδαπό συνεργό του.

Άλλος συνεργός, ένας 51χρονος ημεδαπός, παρέμενε κοντά στο σημείο όπου απέκρυπταν μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, επιτηρώντας το χώρο.

Από το σημείο που χρησιμοποιούταν ως χώρος απόκρυψης, καθώς και από τις κατοχές των έτερων έξι ατόμων που προμηθεύτηκαν από τους παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• 29 μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης,
• 1 ξύλινη ράβδος,
• 1 ζυγαριά ακριβείας,
• ενώ στην κατοχή του 21χρονου και του 17χρονου βρέθηκαν επιπλέον, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ