Skip to main content

Επιχειρήσεις καλεί στο Βελιγράδι ο Δ. Θερμαϊκού για προβολή της χώρας

Κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες για να συμμετέχουν στην «IFT Belgrade 2020» απευθύνει ο δήμος Θερμαϊκού για την τουριστική ενίσχυση της περιοχής.

Πρόσκληση συμμετοχής στην «IFT Belgrade 2020» απευθύνει στους επιχειρηματίες της περιοχής η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού του δήμου Θερμαϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο προβολής και προώθησης του δήμου σε νέες τουριστικές αγορές, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών, καλούνται όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν με την Αντιδημαρχία και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2392027000  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση visitthermaikos@gmail.com.

Σε περίπτωση που υπάρχει υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να παραδοθεί στο κεντρικό γραφείο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού (περιοχή ΚΑΠΠΑ 2000) Περαία, το αργότερο μέχρι ώρα 14:00, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT Belgrade 2020», που αποτελεί θεσμό για όλα τα Βαλκάνια, αφού πραγματοποιείται για 40 και πλέον χρόνια, ο δήμος Θερμαϊκού θα επιχειρήσει την παρθενική εμφάνισή του με στόχο να τονώσει το τουριστικό ρεύμα από τη Σερβία προς την περιοχή, αφού ο αριθμός των Σέρβων, που επισκέφθηκαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αγγίζει το ένα εκατομμύριο.

Φέτος, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι εκθέτες θα ξεπεράσουν τους 1.000 από 50 χώρες, ενώ αναμένεται να την επισκεφθούν 12.500 επιχειρηματίες, 1.000 δημοσιογράφοι και 70.000 επισκέπτες.