Skip to main content

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα

Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά προβλέπεται το Σάββατο με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στις ορεινές περιοχές, ενώ θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη.

Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά προβλέπεται το Σάββατο με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στις ορεινές περιοχές, ενώ θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Νεφώσεις από το απόγευμα τοπικές βροχές που το βράδυ θα ενταθούν θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
 
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ από το απόγευμα προβλέπονται τοπικές βροχές και πιθανόν ισχυρές καταιγίδες τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία 5 με 7 και το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 
Βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιόνια στα ορεινά και τα βορειοδυτικά ημιορεινά και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της χώρας προβλέπονται την Κυριακή. Ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά και το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
 
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βορειοανατολικό και πιθανώς το κεντρικό Αιγαίο 9 μποφόρ.