Skip to main content

Επιδεινώνεται από αύριο ο καιρός-Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

Βροχερό καιρό στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας αναμένεται να φέρει το βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βροχές και καταιγίδες θα περιλαμβάνει ο καιρός της Τρίτης, 20 Οκτωβρίου, ιδιαίτερα στα νότια τμήματα της χώρας.

Επιπλέον, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή και οι εντάσεις των βοριάδων στο Αιγαίο θα φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ.

Υπεύθυνο για τον βροχερό καιρό είναι το βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με το meteo.gr

Επισημαίνεται ότι από τις βραδινές ώρες της Τρίτης ο καιρός στο Νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία στην Κρήτη αναμένεται να επιμείνουν έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου δίνοντας πολύ μεγάλα ύψη βροχόπτωσης.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ
και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.