Skip to main content

Επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα από τον Θερμαϊκό κόλπο

Οι chef της Λέσχης θα ετοιμάσουν μυδοπίλαφο με τη χρήση ρυζιού και μυδιών που έχουν εξασφαλιστεί από ντόπιους παραγωγούς.

Στην επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα που παράγονται στο Θερμαϊκό κόλπο, η οποία θα γίνει στα πλαίσια εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην παραλία Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Οι chef της Λέσχης θα ετοιμάσουν μυδοπίλαφο με τη χρήση ρυζιού και μυδιών που έχουν εξασφαλιστεί από ντόπιους παραγωγούς.

Η επίδειξη θα γίνει στο χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, σε ένα από τα σπιτάκια που θα εγκαταστήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και το ΕΚΒΥ – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και θέμα που αφορά το Θερμαϊκό Κόλπο.