Skip to main content

Το υπόμνημα του 22χρονου επιδειξία: Ό,τι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται

Ο 22χρονος διαψεύδει επίσης ότι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έχει ένα «βίτσιο» και διαμαρτύρεται για τον διασυρμό του από τα Μέσα.

Τις καταγγελίες των γυναικών που τον αναγνώρισαν ως αυτόν που τις παρενόχλησε επιδεικνύοντας το μόριο του προσπαθεί να αντικρούσε ο 22χρονος επιδειξίας από τη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο υπόμνημα που κατέθεσε στους αστυνομικούς μετά την κλήση του εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης της κακουργηματικής αυτής πράξης, ο νεαρός επιχειρεί να κάνει το …άσπρο-μαύρο υποστηρίζοντας ότι ο δράστης ήταν «πολύ πιο κεφάλας από εμένα».

Αναφερόμενος δε στις υπόλοιπες, πλημμεληματικές πράξεις που του αποδίδονται και για τις οποίες θα δικαστεί στις 8 Ιούλίου από το Μονομελές Αυτόφωρο, τις αρνείται όλες πλην της τελευταίας στη Νέα Σμύρνη, προφανώς λόγω του ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού το βίντεο που κατέγραψε όλες τις κινήσεις του αποτελεί «αδιάψευστο μάρτυρα».

Ωστόσο ισχυρίζεται πως αυτό που φαίνεται ως το μόριό του «είναι ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού» και πως «Απλώς ακολούθησα την κοπέλα από απόσταση επί 400 μέτρα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγα.». Γι’ αυτό το γεγονός όπως λέει «οι γονείς μου έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγο, προκειμένου να διερευνηθεί γιατί πήρα από πίσω αυτή την κοπέλα».

Παρόλα αυτά όμως αντιτείνει ότι κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται από το νόμο άρα επιτρέπεται. «Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει στους ανθρώπους να ακολουθούν άλλους ανθρώπους, ούτε και να φτάνουν μέχρι τις εισόδους πολυκατοικιών, όπως καθημερινά διανομής φυλλαδίων, ταχυδρομικό, επισκέπτες κλπ. Σε ένα φιλελεύθερο ποινικό σύστημα ό,τι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται. Επίσης στο ίδιο σύστημα κανείς δεν καταδικάζεται για πράξεις που φανταζόμαστε ότι ίσως σκόπευε, ή και που είναι βέβαιο ότι σκόπευε, να διαπράξει, εφόσον τελικά κάποιος δεν της διέπραξε…». 

«Έχω καταστραφεί»

Ο 22χρονος διαψεύδει επίσης ότι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έχει ένα «βίτσιο» και διαμαρτύρεται για τον διασυρμό του από τα Μέσα. Εγκαλεί μάλιστα την κοπέλα που δημοσιοποίησε το βίντεο χωρίς «να αναλογιστεί τις συνέπειες» ενώ της αποδίδει, εν ολίγοις και σκοπιμότητα.

«…Έκτοτε η κοπέλα που πλέον είναι πασίγνωστη εξαιτίας της παράνομης δημοσιοποίησης του video, έχει αποκτήσει πολλούς ακόλουθους(followers) στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όσον αφορά εμένα, με έχει εκθέσει τόσο εκείνη, όσο και κάποιες από τις υπόλοιπες παθούσες με τις πάρα πολλές συνεντεύξεις τους στην τηλεόραση κι αλλού, ώστε έχω ήδη καταστραφεί για όλη μου τη ζωή. Χωρίς να έχω δικαστεί έγινα σάτυρος όλων των περιστατικών της περιοχής και βιαστής!!!»

Πηγή: Realnews