Skip to main content

Επιδρομή μπράβων στο Πευκοχώρι: Στη φυλακή ο 21χρονος, ελεύθεροι οι άλλοι δύο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 21χρονος που στις αρχές του μήνα πυροβόλησε με πιστόλι έναν 20χρονο σε καφέ-μπαρ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Στις φυλακές Νιγρήτα οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 21χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της επιδρομής μπράβων που σημειώθηκε στις αρχές του μήνα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο νεαρός, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας προφυλακίστηκε, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, 29 και 34 ετών, που κατηγορούνται για συνέργεια στην απόπειρα αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένουν και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι τρεις κατηγορούμενοι με συνεργούς τους, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 20χρονο σε κατάστημα καφέ – μπαρ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επτά άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ΙΧ αυτοκίνητο πήγαν στο καφέ – μπαρ που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και επιτέθηκαν σε 20χρονο, ο οποίος βρισκόταν εκεί και φέρεται να είναι μέτοχος του καταστήματος.

Ο 20χρονος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει προς το εσωτερικό του καφέ – μπαρ, αλλά τρεις από αυτούς τον καταδίωξαν, τον έφτασαν και τον γρονθοκόπησαν, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο δεξιό μηρό.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο 21χρονος και ο 29χρονος φέρεται ότι ανήκουν σε ομάδα μπράβων της Θεσσαλονίκης.

Ο 21χρονος, μάλιστα, αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ είναι υπόδικος σε δεύτερο βαθμό για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.