Skip to main content

Επικίνδυνη πεζογέφυρα στους Αμπελόκηπους-Αιχμές Κυρίζογλου σε Σπίρτζη

Ζήτημα επικινδυνότητας θέτει ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την πεζογέφυρα του ΟΣΕ.

Σκουριασμένα σίδερα, μη αξιόπιστο μεταλλικό πλέγμα και μη προσβάσιμη από ΑμεΑ, είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά της μεταλλικής πεζογέφυρας που συνδέει τις οδούς Λ. Καλλιθέας και Γ. Γεννηματά πάνω από τις γραμμές των τρένων στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου είχε αποσπάσει τη δέσμευση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη κατά τα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης Μενεμένης ότι η πεζογέφυρα θα αντικατασταθεί, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι.

 «Επειδή δεν αποδεχόμαστε για το δήμο μας και τους πολίτες του, τους οποίους εκπροσωπούμε, το ρόλο των θυμάτων πολιτικής απάτης, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την ασυνέπεια σας μεταξύ λόγων και έργων. Εδώ ισχύει ο «κανόνας»: Ήταν δίκαιο και δεν έγινε πράξη…», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίζογλου με επιστολή του προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Δείτε φωτογραφίες: