Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
x

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας - Ευχαριστίες στο υγειονομικό προσωπικό.

Με διοικητές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή απέναντι στη μάχη με τον κορωνοϊό επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Σακελλαροπούλου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον διοικητή του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Νίκο Αντωνάκη, τη διοικήτρια του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» Μαρία Γιογκατζή και τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι τρεις διοικητές εξέθεσαν στην κυρία Σακελλαροπούλου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της εξαιρετικής συνθήκης της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη συμπαράστασή της και ζήτησε από τους τρεις διοικητές να μεταφέρουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τις θερμές ευχαριστίες της και την αμέριστη αλληλεγγύη της στο δύσκολο και πολύτιμο έργο τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ