Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΕΡΒΑ - ΚΑΡΥΠΙΔΗ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στήριξη από τον δήμο Θεσσαλονίκης στη δικαστική μάχη του Άρη - Τι είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ

Μετά τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και ο δήμος Θεσσαλονίκης θέτει «εαυτόν» στο πλευρό του Άρη στην προσπάθειά του για δικαίωση και άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που του επιβλήθηκε από τη FIFA.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Θόδωρο Καρυπίδη για το φλέγον θέμα που απασχολεί αυτό το διάστημα τους «κιτρινόμαυρους» και υποσχέθηκε πως θα προβεί σε όσες ενέργειες δύναται προκειμένου ο Άρης να βρει τη δικαίωση στο CAS.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του Άρη: «Μαζί με τον αντιδήμαρχο, τον κ. Λεκάκη, μιλήσαμε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη και με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Είχαμε μια ενημέρωση για το θέμα και είδαμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ώστε να αρθεί αυτό το παράδοξο που υπάρχει με τον Άρη και η ομάδα να έχει μια βιωσιμότητα. Συζητήσαμε για κάποιες κοινές ενέργειες. Αν η λογική της όποιας παλιάς αμαρτίας βαρύνει νέες διοικήσεις που κάνουν μια προσπάθεια δεν θα προχωρήσουμε ποτέ μπροστά και η Θεσσαλονίκη δεν θα έχει δυνατές ομάδες για να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν θα δώσει το παρών στη συνάντηση του Άρη με τον Γεραπετρίτη: «Ο κ. Γεραπετρίτης είναι άνθρωπος του αθλητισμού, πηγαίνει στα γήπεδα, νιώθει και αντιλαμβάνεται τις αγωνίες των ομάδων. Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω ώστε η πόλη να έχει αξιόμαχες ομάες. Ακόμη κι αν δεν είμαι στη συνάντηση, μπορώ να παρέμβω με άλλον τρόπο, πιθανόν τηλεφωνικώς, ώστε να βοηθήσω στο δίκαιο αίτημα του Άρη».

Για τον Ηρακλή: «Έχει κι αυτός τα προβλήματά του. Δεν υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Δεν μπορεί να αξιοποιήσει τους χώρους του και με κάποιες παρεμβάσεις και ένα καθαρό ΑΦΜ να προχωρήσει μπροστά με νέα πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τις αμαρτίες του παρελθόντος. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια κόκκινη γραμμή για να μπορέσουν να δουλέψουν οι ομάδες».

Για την προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS: «Δεν μου ζητήθηκε κάποια παρέμβαση. Αν προκύψει οτιδήποτε, είμαι δίπλα του. Είναι όφελος για μια πόλη να υπάρχουν πετυχημένες ομάδες».

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούμε το θέμα είναι στη διαδικασία της έκδοσης του ειδικού χωρικού σχεδίου. Νομίζω ότι είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ