Skip to main content

Επιμένει για το δήμο Νεάπολης-Συκεών ο Λαδόπουλος

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το δήμο Νεάπολης-Συκεών στις προσεχείς εκλογές επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Νεάπολης Ναθαναήλ Λαδόπουλος.
Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το δήμο Νεάπολης-Συκεών στις προσεχείς εκλογές επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλος. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, Τρίτη, για το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Βαλκανική Πλατεία», ο δήμαρχος επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μάλιστα, ερωτηθείς για την διεκδίκηση του χρίσματος από το ΠΑΣΟΚ, ο Ν. Λαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι έχει υποβάλει τη σχετική αίτηση στο κόμμα και αναμένει τις αποφάσεις. Ωστόσο, ο κ. Λαδόπουλος θα παραμείνει υποψήφιος, ακόμη και στην περίπτωση που δεν λάβει τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ.

Η επιβεβαίωση του κ. Λαδόπουλου αλλάζει και πάλι το πολιτικό σκηνικό του νέου δήμου Νεάπολης-Συκεών, καθώς Λαδόπουλος και Δανιηλίδης θα ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, ανατρέποντας τα μέχρι πρότινος σενάρια που ήθελαν τον δήμαρχο Νεάπολης να στηρίζει το δήμαρχο Συκεών.