Skip to main content

Επιμένει για Τζόλη η Μπριζ, γράφουν οι Βέλγοι- «Ανοικτός σε προτάσεις ο παίκτης»

Η Μπριζ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτησή του και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση για να πείσει τον Δικέφαλο

Η Μπριζ παραμένει στη διεκδίκηση του Χρήστου Τζόλη χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να γνωρίζει κανείς αν "είναι έτοιμοι να σπάσουν το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής του και να προσφέρουν 15 εκατομμύρια για το παιδί- θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου", όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στον βελγικό Τύπο.

Σε αυτά μάλιστα αναφέρεται πως η Μπριζ έχει ανταγωνισμό για τον Χρήστο Τζόλη κυρίως από την Γκλάντμπαχ και την Αϊντχόφεν – την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στις 14/7- που έχουν και αυτές ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη του Δικεφάλου. "Ο ίδιος ο Τζόλης δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. Αυτό που κυρίως θέλει είναι να ανέβει επίπεδο και είναι ανοικτός σε προτάσεις" κλείνει το σχετικό δημοσίευμα.

Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος Τζόλης που στα 2/3 της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, της παρθενικής του ουσιαστικά στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, έκανε πράγματα και θαύματα και έκλεισε τη σεζόν με 16 γκολ και 10 ασίστ, θα απασχολήσει έντονα το φετινό καλοκαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι που συμβουλεύουν τον 19χρονο επιθετικό υποστηρίζουν ότι το Βέλγιο είναι ιδανικός προορισμός, ως ενδιάμεσο βήμα, πριν διεκδικήσει μια θέση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και πως ο ίδιος ο παίκτης όντως κρατά ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά γνωρίζει ότι έχει να διαχειριστεί το μεγαλύτερο πρότζεκτ που έχει προκύψει από τις ακαδημίες του τα τελευταία χρόνια και φυσικά περιμένει προτάσεις που θα ικανοποιούν οικονομικά αλλά και θα διασφαλίζουν δικαιώματα στοn νεαρό ποδοσφαιριστή και στο μέλλον.

Πηγή: Sport24.gr