Skip to main content

Επιμένει ο παγετός στη Λάρισα - Δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων

Ισχυρός είναι ο παγετός με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν τόσο στα πεδινά, όσο και στις ορεινές περιοχές της περιφερειακής ενότητας Λάρισας.

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στις ορεινές περιοχές του νομού Λάρισας, λόγω της χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οι οδηγοί των οχημάτων είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Γόννων - Καλλιπεύκης, από το 18ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Συκουρίου - Σπηλιάς, από το 4ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Ελάφου-Σκλήθρου, στην επαρχιακή οδό Δήμητρας - Ανατολής από το 13ο χλμ έως και το χωριό Ανατολή.

Ισχυρός παγετός – με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν τόσο στα πεδινά, όσο και στις ορεινές περιοχές της Π.Ε. Λάρισας καταγράφεται εξάλλου νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Αυτό το γεγονός καθιστά απαραίτητη την προσοχή των οδηγών που κινούνται το οδικό δίκτυο, όπως και των πεζών για σημεία στο έδαφος όπου υπάρχει παγωμένο νερό.

Αναλυτικά, στους -2 βαθμούς Κελσίου ήταν ο υδράργυρος περί τις 6.30 π.μ. στην πόλη της Λάρισας – σύμφωνα με τους σταθμούς του meteo.gr – ενώ σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας η κατάσταση καταγράφεται ως εξής:

Ελασσόνα -5

Αγιά -5

Δένδρα Τυρνάβου -5

Πλατανούλια -5

Νέσσων Τεμπών -5

Πλατύκαμπος -4

Γόννοι -4

Χάλκη -3

Βαμβακού Φαρσάλων -3