Skip to main content

Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι - Άνοδος της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται για σήμερα γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία πρόκειται να κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα με σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Τετάρτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, στο νότιο Αιγαίο με ένταση 8 με 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, το πρωί στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι σημαντικά χαμηλότερη)

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 6 με 7, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από -1 βαθμό έως 10 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).