Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ

Αυξήθηκε ο προϋπολογισμός για το έργο της οδικής πρόσβασης στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης

Επιπλέον τρία εκατομμύρια ευρώ θα προστεθούν στον προϋπολογισμό του έργου για την οδική πρόσβαση στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο που θα ανεγερθεί στο Φίλυρο, σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε στο πλαίσιο σύσκεψης για το Νοσοκομείο που έγινε σήμερα Πέμπτη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού, Μαρία Αντωνίου, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Δεσμευθήκαμε ως Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ότι αναλαμβάνουμε τις προκαταρκτικές μελέτες για τη διερεύνηση νέας οδικής πρόσβασης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», σημείωσε ο κ. Καραγιάννης ενώ πρόσθεσε ότι η αύξηση του ποσού στο έργο που θα δημοπρατηθεί στο προσεχές διάστημα έχει ως στόχο να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του υπουργείου Υγείας και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ασφαλή πρόσβαση του κοινού από και προς το Νοσοκομείο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο υφυπουργός σε σχετική ανάρτηση, επισκέπτηκε με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή τον σταθμό Σιντριβάνι του μετρό Θεσσαλονίκης προκειμένου να δουν την τελική αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου μπροστά στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης, «που θα παραδοθεί άμεσα προς χρήση στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης», όπως τόνισε.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ