Skip to main content

Έπιπλο, διακόσμηση και design από σήμερα στην Furnidec Business

Εκτός από τις παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του επίπλου και των ειδών διακόσμησης, η έκθεση προσελκύει και σημαντικούς φορείς της αγοράς.

Το πιο εξειδικευμένο εκθεσιακό γεγονός για το έπιπλο και τη διακόσμηση, η Furnidec Business, άνοιξε σήμερα τις πύλες του στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου και υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo, η Furnidec Business αποτελεί το σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων επιχειρήσεων τόσο από τον κλάδο του επίπλου, όσο και από το πεδίο του interior και industrial design.

Η φετινή έκθεση καλύπτει 12.500 τ.μ. σε 4 περίπτερα, συγκεντρώνοντας 70 εκθέτες από όλο το φάσμα του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου και της διακόσμησης.

Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες ανέρχονται σε 155 και προέρχονται από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.

Εκτός από τις παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του επίπλου και των ειδών διακόσμησης, η έκθεση προσελκύει και σημαντικούς φορείς της αγοράς. Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (ΣΑΘ), με αφετηρία την Furnidec Business 2017, εγκαινιάζει την παρουσία του στις κλαδικές εκθεσιακές διοργανώσεις. Το περίπτερο του ΣΑΘ διαθέτει τρεις ενότητες και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Κεντρικό έκθεμα του περιπτέρου είναι οι δημιουργίες αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού-σχεδιασμού αντικειμένου.