Skip to main content

Επίσημα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μίσιτς-Δανεικός από τη Σπόρτινγκ

O σύλλογος της κροατικής πρωτεύουσας μετουσίωσε το ενδιαφέρουν του για τον Γιόζιπ Μίσιτς σε πρόταση και ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Γιόζιπ Μίσιτς, αφού ο κροατικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου χαφ, που θα αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

O σύλλογος του Ζάγκρεμπ μετουσίωσε το ενδιαφέρουν του για τον Γιόζιπ Μίσιτς σε πρόταση και ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του 26χρονου μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Ντιναμό, μάλιστα, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου στην Κροατία, ανακοίνωσε την μεταγραφή του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ, που μετά από 1,5 χρόνο στον Δικέφαλο επιστρέφει στο κροατικό πρωτάθλημα.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ντιναμό, ο Μίσιτς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο κροατικό πρωτάθλημα, αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Europa League, δεδομένου ότι έχει κλείσει η ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου από το Ζάγκρεμπ.