Skip to main content

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Φιλίπε Σοάρες με βίντεο από την... επεισοδιακή άφιξή του

Ο 22χρονος μέσος Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά το οποίο θα τον διατηρήσει στις τάξεις του μέχρι το 2026.

Με οπτικό υλικό στο οποίο συνδυάστηκε η επεισοδιακή, λόγω των δυσμενών καιρικών που επικράτησαν εσχάτως στην Αττική, άφιξή του στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα την Τρίτη ανακοίνωσε απόψε την απόκτησή του Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος μέσος Πορτογάλος μετά τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και τη διευθέτηση τυπικών λεπτομερειών σχετικών με την ένταξή του στους ασπρόμαυρους, δεσμεύτηκε με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά εώς το 2026.

«Ο Φιλίπε Σοάρες είναι εδώ, καλωσήρθες», ανέφεραν οι ασπρόμαυροι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης επισημοποιώντας την παρουσία του ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του συλλόγου. Ο Σοάρες επέλεξε το νούμερο 50.



Για την απόκτηση του Σοάρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε , επιπλέον, σε ανακοίνωσή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες με μεταγραφή από τη Μορεϊρένσε. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2026 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 50.

Γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 20 Μαΐου του 1999 κι από μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, βρίσκοντας μία θέση στις Ακαδημίες της Μπενφίκα το 2007.Π έρασε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Ακαδημιών των Αετών κι έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα, με την οποία έκανε το ντεμπούτο στη δεύτερη κατηγορία τον Φεβρουάριο του 2017, πριν καν κλείσει τα 18.

Τον Ιούλιο του 2018 πήρε μεταγραφή στην Εστορίλ κι έκανε μία γεμάτη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, με 31 συμμετοχές και δύο γκολ.Οι εμφανίσεις του και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά οδήγησαν τη Μορεϊρένσε να κινηθεί για την απόκτηση του και να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Liga Portugal.

Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, καθώς λίγο μετά από το ντεμπούτο του είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε λίγο πίσω, αλλά ο Σοάρες επέστρεψε πιο δυνατός και καθιερώθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ως ένα από τα καλύτερα χαφ του πρωταθλήματος κι ως ένα ανερχόμενο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Κέρδισε μάλιστα μία θέση και στην Εθνική Πορτογαλίας K21, στο ρόστερ της οποίας ανήκει μέχρι και σήμερα, έχοντας περάσει κι από όλα τα μικρότερα κλιμάκια.Ο ΠΑΟΚ προσέφερε στον Φιλίπε Σοάρες μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και ο Πορτογάλος μέσος την αποδέχθηκε. Καλώς ήρθες Φιλίπε!».