Skip to main content

Επίσημο: Αναβάλλονται τα ματς σε Champions και Europa League

Η UEFA έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται τα παιχνίδια του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης εβδομάδας, μεταξύ αυτών και το Γουλβς-Ολυμπιακός

Δεν θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της φάσης των «16» των δύο διασυλλογικών διοργανώσεών της λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Μεταξύ των αγώνων αυτών, είναι φυσικά και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην Αγγλία.

Σημειώνεται, επίσης, ότι αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες για την επόμενη Παρασκευή κληρώσεις για τα προημιτελικά τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τις εκκρεμείς ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι κι αλλιώς είχαν αναβληθεί τα παιχνίδια της προσεχούς Τρίτης, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά στη συνέχεια των δύο διοργανώσεων παραπέμποντας στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την Τρίτη 17 Μαρτίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των 55 Ομοσπονδιών, της ECA (δηλαδή των συλλόγων) και των ποδοσφαιριστών, και στην οποία αναμένεται να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ όσο και για του EURO του καλοκαιριού.

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα δεν θα διεξαχθεί καμία αναμέτρηση και μένει να φανεί αν έχει βάση το σενάριο που θέλει την UEFA να μη διακόπτει οριστικά τις διοργανώσεις της, αλλά να τις συνεχίζει αργότερα με μονά παιχνίδια από τα προημιτελικά και έπειτα.