Skip to main content

Επίσημο: O Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου μύθου από τη Γιουβέντους σε ένα deal που κόστισε λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επισήμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλειψε από το Θέατρο των Ονείρων 12 χρόνια. Εννιά στην Ρεάλ Μαδρίτης και τρία στη Γιουβέντους. Ομως πλέον επέστρεψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου μύθου από τη Γιουβέντους σε ένα deal που κόστισε λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ.

Ο CR7, αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία σε 6 σεζόν πέτυχε 118 γκολ σε 292 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε τα πάντα, όπως και την Χρυσή Μπάλα.

Στην ανακοίνωση του κλαμπ αναφέρεται:

«Η Manchester United με χαρά επιβεβαιώνει ότι το κλαμπ ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο, πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, έχει μέχρι σήμερα κερδίσει 30 τίτλους στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων πέντε κυπέλων Champions League, τεσσάρων διηπειρωτικών, επτά πρωταθλημάτων στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία καθώς και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Πορτογαλία».

Οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν έχουν ανακοινωθεί, σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ στον βρετανικό και ιταλικό Τύπο, η Μάντσεστερ απέσπασε την υπογραφή του με 25 εκατομύρια ευρώ.