Skip to main content

Επίσημο το sold out στα διαρκείας του ΠΑΟΚ - Καπνός και τα 22.000

«Είναι γεγονός! Το πρώτο και μεγαλύτερο Sold Out της σεζόν!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media που διαχειρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Καπνός έγιναν τα εισιτήρια διαρκείας που διέθεσε με... κόφτη φέτος ο ΠΑΟΚ, καθώς εξαντλήθηκαν μέχρις ενός οι 22.154 κάρτες, αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο την τρέλα των οπαδών του Δικεφάλου να σταθούν στο πλάι του νταμπλούχου Δικεφάλου τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τα σκήπτρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μετά τα περίπου 17.000 διαρκείας που «έφυγαν» στην πρώτη περίοδο διάθεσης, για όσους φίλους της ομάδας, περυσινούς κατόχους, ήθελαν να κατοχυρώσουν τη θέση τους και την εφετινή σεζόν στην Τούμπα, εξαντλήθηκαν και τα υπόλοιπα 5.000, που διατέθηκαν, εκτός από το Ίντερνετ, σε Συνδέσμους και σε ανέργους.

«Είναι γεγονός! Το πρώτο και μεγαλύτερο Sold Out της σεζόν!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media που διαχειρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ανάλογος... πανικός στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ αναμένεται να υπάρξει και στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ την ερχόμενη Τρίτη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.