Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑ-ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΟΡΗΓΟΣ Η ENERGEAN (ΦΩΤΟ)

Η εταιρεία που παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στον Κόλπο της μακεδονικής πόλης αναλαμβάνει φέτος χορηγός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανοίγει με την υποστήριξη της Energean, της εταιρείας που παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στον Κόλπο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, η Energean αναλαμβάνει χορηγός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία επιπλέον μετονομάζεται σε Energean - Kavala BC, σε μία συνεργασία που δημιουργεί νέες προοπτικές για την ομάδα μπάσκετ της πόλης, η οποία την περίοδο 2018 - 2019 θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Μπάσκετ Ανδρών.

Παρόντος του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Energean, Μαθιού Ρήγα, o πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean στην Ελλάδα, Δημήτρης Γόντικας παρουσίασαν τις πτυχές της συνεργασίας την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στην Καβάλα.

Ο κ. Παππάς δήλωσε τα εξής: «Προσηλωμένοι σταθερά στον στόχο για την ανάδειξη σε γερές βάσεις του Καβαλιώτικου Μπάσκετ, σήμερα αισθανόμαστε πιο δυνατοί με την αμέριστη υποστήριξη της Energean. Η συνεργασία αυτή θα μας λύσει όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε κάθε άλλο επίπεδο μια σειρά από προβλήματα του παρελθόντος. Χαιρετίζουμε την κοινή προσπάθεια μέσα από τη νέα ονομασία της ομάδος Energean – Kavala BC και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να πάει όσο πιο μακριά γίνεται προς όφελος της πόλης και του Καβαλιώτικου Μπάσκετ».

Από την πλευρά της Energean, o κ. Γόντικας δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπαίνουμε μπροστά στην προσπάθεια της Ένωσης για ένα νέο κύκλο ανοδικής πορείας στο ελληνικό μπάσκετ. Η Energean παραμένει πιστή στην φιλοσοφία της να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και, αναμφίβολα, το μπάσκετ είναι ένα σημείο αναφοράς για την καθημερινότητα της Καβάλας.

Η Energean - Kavala BC, πέραν από τον προφανή στόχο για διακρίσεις στους αγωνιστικούς χώρους, έχει ως βασικές προτεραιότητες την ανάδειξη όλων εκείνων των αρχών που διέπουν το αθλητικό ιδεώδες καθώς και την προσέλκυση της νεολαίας της πόλης σε ένα άθλημα το οποίο έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες στη χώρα μας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Θεωρούμε επίσης ότι η παρουσία της Energean ως χορηγού και ονοματοδότριας εταιρείας στην μπασκετική ομάδα της πόλης θα ενισχύσει συνολικά το μπασκετικό προϊόν της Καβάλας, δημιουργώντας παράπλευρες ωφέλειες στην τοπική οικονομία».

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκαν το νέο σήμα της Energean - Kavala BC και η εμφάνιση της ομάδας, η οποία θα φέρει το σήμα της Energean στην μπροστινή όψη της φανέλας των αθλητών της Ένωσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ