Skip to main content

Επίσκεψη 37 νέων στο ΕΒΕΘ από διάφορες περιοχές της Ευρώπης

Το Erasmus+ Youth με τίτλο «Δίκαιες θέσεις εργασίας, δίκαια ζωή» αποτελεί έναν διαρθρωμένο διάλογο μεταξύ των νέων και των υχάραξης πολιτικών μέτρων.

Το έργο, οι δράσεις και οι υπηρεσίες που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με γνώμονα την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη  βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης 37 νέων στο ΕΒΕΘ, στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος Erasmus+ Youth με τίτλο «Δίκαιες θέσεις εργασίας, δίκαια ζωή».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψή τους στο ΕΒΕΘ, συναντήθηκαν με τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΘ κ. Βλαχογιάννη και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα ανωτέρω από τον PSLO Officer της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ελλάδα κ. Θεόδωρο Αξυλιθιώτη.

Το διακρατικό πρόγραμμα Erasmus+ Youth με τίτλο «Δίκαιες θέσεις εργασίας, δίκαια ζωή» αποτελεί έναν διαρθρωμένο διάλογο μεταξύ των νέων και των υπευθύνων χάραξης πολιτικών μέτρων στον τομέα της νεολαίας.

Προσκεκλημένοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι Οργανισμοί νέων, οι οποίοι ασχολούνται με την άτυπη εκπαίδευση, την πολιτική και πολιτισμική ταυτότητα, καθώς και με θέματα απασχόλησης και ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας από την Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βρετανία και Τουρκία.