Skip to main content

«Επίσκεψη» 80 οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση, εξάψαλμος στους παίκτες και ένταση

Τα... άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου για την εικόνα της ομάδας - Απαίτησαν στήριξη στον Γκαρσία, στο στόχαστρο ο Ρέμπε - Ένταση με Μπίσεσβαρ

Επίσκεψη, που κάθε άλλο παρά... φιλική δεν ήταν, πραγματοποίησαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ περίπου 80 οπαδοί του Δικεφάλου, ώστε να εκφράσουν τα παράπονά τους σε ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ για την κακή εικόνα της ομάδας, ιδίως στην ήττα-χαρακίρι στο Περιστέρι.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ απευθύνθηκαν σε πολύ έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές και στον Πάμπλο Γκαρσία, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για τα αρνητικά αποτελέσματα με Λάρισα και Ατρόμητο, που αποτρέπουν οποιοδήποτε όνειρο για το πρωτάθλημα, αλλά και τη συνολική εφετινή αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου.

Απευθυνόμενοι ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές, απαίτησαν στήριξη προς τον Πάμπλο Γκαρσία και τις επιλογές του, αλλά και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα ματς που ακολουθούν, με αφετηρία αύριο τον Βόλο στην Τούμπα.

Μάλιστα, δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ οπαδών και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις, ενώ στο στόχαστρο του... εξάψαλμου βρέθηκε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε.