Skip to main content

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στις πυρόπληκτες περιοχές του Έβρου

Τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές του νομού Έβρου επισκέφθηκε σήμερα με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τομέα Εθνικής Άμυνας του κόμματος, Μαργαρίτη Τζί

Τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές του νομού Έβρου επισκέφθηκε σήμερα με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τομέα Εθνικής Άμυνας του κόμματος, Μαργαρίτη Τζίμα.

Οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκαν στον τόπο της καταστροφής και είχαν συνεργασία με το Γενικό Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Νομού Έβρου, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρη Γιαννακίδη, και τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη.

Έκκληση στην πολιτεία να στείλει περισσότερα πυροσβεστικά αεροσκάφη, για να περιοριστεί το μέγεθος της καταστροφής, απηύθυνε σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη ο κ. Τζίμας.

«Το μέγεθος της καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή είναι τεράστιο. Οι δυνάμεις της πυρόσβεσης, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν ζωές πολιτών και τις περιουσίες τους», τόνισε, ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους κατοίκους της περιοχής.