Skip to main content

Επίσκεψη Κοκκόρη στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης με τη ΝΔ επισκέφτηκε χθες τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

Πολύτιμο πυλώνα ήθους και πνευματικότητας χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Κοκκόρης τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμο.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, πρ. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρ. Επιθεωρητής του Υπ. Οικονομικών, επισκέφτηκε χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

"Ο Παναγιώτατος, που είχα για ακόμη μια φορά τη χαρά και την τιμή σήμερα να συνομιλήσω μαζί του, αποτελεί πολύτιμο πυλώνα ήθους και πνευματικότητας για κάθε πολίτη της Θεσσαλονίκης. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα μου για το καλό των συμπολιτών μου, η σοφία του και οι συμβουλές του ήταν για μένα πάντοτε ανεκτίμητες. Έλαβα σήμερα την ευλογία του και τον διαβεβαίωσα ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι με τις αρχές και τις αξίες της Ορθοδοξίας μας, θέτοντας πάνω από όλα την Αξιοπρέπεια και την προσφορά προς τον Συνάνθρωπο", δήλωσε ο κ. Κοκκόρης, ο οποίος έλαβε την ευλογία του και αφού του απέδωσε τιμές.