Skip to main content

Επίσκεψη Νοτοπούλου και «Θεσσαλονίκη» Μαζί στο Αστυνομικό Μέγαρο

Η παράταξη προτείνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της νέας δημοτικής αρχής με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στο ότι είναι αναγκαία η βελτίωση των σχέσεων και της συνεργασίας σε θεσμικό επίπεδο Δήμου Θεσσαλονίκης και Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σύμφώνησαν στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», τα οποία, μαζί με την επικεφαλής, Κατερίνα Νοτοπούλου, βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, τα στελέχη της παράταξης, συζήτησαν για θέματα της πόλης που απαιτούν συνεργασία και συνέργειες Δήμου και ΕΛ-ΑΣ με έμφαση στην ασφάλεια της πόλης και του Πολίτη, στο κυκλοφοριακό και τη στάθμευση των αυτοκινήτων, στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων Ρατσιστικής και Φασιστικής Βίας, στις συνέργειες και δράσεις για την προστασία των ανηλίκων, για θέματα χρηστών ναρκωτικών καθώς και στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

«Η άριστη συνεργασία μας στο παρελθόν αλλά και οι συνεχείς παρεμβάσεις μας από το γραφείο του Πρωθυπουργού και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), σε θέματα όπως η αντιμετώπιση και η διαχείριση θεμάτων ασφάλειας στην περιοχή της Ροτόντας, απέφεραν ικανοποιητικά αποτελέσματα», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου, η καλή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απέδωσε καρπούς,καθώς ο στόλος των οχημάτων της Αστυνομίας ενισχύθηκε με 18 νέα περιπολικά και 9 μηχανές ενώ παράλληλα αυξήθηκε ο αριθμός μεταθέσεων προς την Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η παράταξη προτείνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της νέας δημοτικής αρχής με την ΓΑΔ  Θεσσαλονίκης.

«Προχωράμε μαζί, ώστε να έχουμε μια πόλη ανοιχτή και ασφαλή, με σεβασμό στα δικαιώματα και τις ελευθερίες του πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.