Skip to main content

Επισκέψη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλονίκης από βουλευτές της ΝΔ

Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν καθένας σε διαφορετικές περιοχές της εκλογικής τους περιφέρειας, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα

Συμπαράσταση στους πληγέντες, σε διαφορετικούς πληγέντες, της ίδιας εκλογικής περιφέρειας πάντως, από τους δυο «γαλάζιους» βουλευτές της Β' Θεσσαλονίκης.

Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, βρέθηκαν καθένας σε διαφορετικές περιοχές της εκλογικής τους περιφέρειας, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που προξένησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Καράογλου πήγε στην περιοχή του Λαγκαδά και επισκέφτηκε την Άσσηρο, τον Περιστερώνα, τα Λαγκαδίκια και άλλες πειροχές στα δυτικά του νομού Θεσσαλονίκης, που επλήγησαν από την προχτεσινή καταιγίδα. Το ίδιο, λέει στην ανάρτησή του στο Facebook, είχε γίνει προ ημερών και σε Βρασνά, Σταυρό και Ασπροβάλτα. «Ήθελα να δω από κοντά πώς εξελίσσεται η αποκατάσταση των ζημιών σε αυτές τις τουριστικές περιοχές, μιας και βρισκόμαστε στην 'καρδιά' του καλοκαιριού! Είναι ευθύνη της Πολιτείας ώστε ο νομός Θεσσαλονίκης να μην πνίγεται σε κάθε βροχή!», επισήμανε.

Ο κ. Αναστασιάδης επισκέφτηκε τους οικισμούς Ακροποτάμου, Καστανά και Προχώματος του δήμου Χαλκηδόνας για να διαπιστώσει τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες καρπουζιού και πεπονιού. «Οι ζημίες είναι μεγάλες και αποφασίσαμε με το δήμαρχο Χαλκηδόνας Γιάννη Τσουκνιδά και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χρήστο Τσιχίτας να παρέμβουμε άμεσα για την αντιμετώπιση του προβλήματος», υπογραμμίζει στη δική του ανάρτηση.