Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
x

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Η περιοδεία στη Ρόδο θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Οδική ασφάλεια, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας».

Στη Ρόδο βρέθηκε σήμερα ο πρέδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, στο λπαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Παύλος Μαρινάκης ήταν συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Περιφερειακών Οργανώσεων Μένιο Κορομηλά και τον Διευθυντή Συντονισμού Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Μιχάλη Νίκα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε στο Μουσείο Μέλισσας όπου μαζί με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ γνώρισαν την παράδοση και ιστορία της μελισσοκομίας στο νησί, τα προϊόντα που παράγονται και κυρίως το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου το μελεκούνι και κατόπιν επισκέφθηκε την εταιρεία παραγωγής νερών, χυμού, αναψυκτικών και ζυθοποιία ΒΑΠ μιλώντας με το Στέργο Τσίγκο ιδιοκτήτη και υπεύθυνο παραγωγής για τους τρόπους ανάπτυξης της παραγωγής σε μια τοπική βιομηχανία, τις δυνατότητες επέκτασης των δραστηριοτήτων της και τις εξαγωγές των προϊόντων στο εξωτερικό.

Αργότερα συνομίλησαν με νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης και των υπηρεσιών.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε όλους τους νέους σε πρώτο πλάνο. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε να κλείσουμε τις περιοδείες μας για τη φετινή χρονιά από το νησί της Ρόδου, δίνοντας το μήνυμα ότι οι νέοι της χώρας σε κάθε γωνιά της αξίζουν ευκαιρίες και έχουν τις δυνατότητες να συμβάλουν στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας».Η περιοδεία στη Ρόδο θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Οδική ασφάλεια, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ροδινιού με προσκεκλημένους τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου Ιωάννη Θεμέλαρο, την πρόεδρο ΕΥΘΥΤΑ Ελένη Καρύδη και τον Διοικητή Τροχαίας Ρόδου Γεώργιο Στέργου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ