Skip to main content

Επίσκεψη Ζέρβα στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η φύλαξη των τόσο ευαίσθητων χώρων κοινωνικής πρόνοιας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή των υπηρεσιών, είπε ο κ. Ζέρβας.

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην οδό Μοναστηρίου Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης. Συνάντησε τη διευθύντρια κα Σ. Σπυρίδου και έλαβε ενημέρωση για τα δύο τελευταία κρούσματα άσκησης βίας κατά υπαλλήλων του δήμου.

Τα συμβάντα έλαβαν χώρα στο υπνωτήριο του δήμου και στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Ακολούθως συνάντησε τους ίδιους τους υπάλληλους που δέχθηκαν τις επιθέσεις και συνομίλησε μαζί τους θέλοντας να μάθει τις ακριβείς συνθήκες και πιθανούς τρόπους αποφυγής παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τα θύματα και δεσμεύτηκε πως ως διοίκηση θα ασχοληθεί ώστε να διασφαλίσει ένα αξιοπρεπές και  ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους σε συνεργασία με τους τελευταίους.

Όπως δήλωσε ο ίδιος «η φύλαξη των τόσο ευαίσθητων χώρων κοινωνικής πρόνοιας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή των τόσο απαραίτητων υπηρεσιών προς τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και για την ασφάλεια και απόδοση των ίδιων των εργαζόμενων. Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν».