Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ MINI BUSSES ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ VORIA.GR

Μετά το αποκαλυπτικό χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της Voria.gr η διοίκηση του ΟΑΣΘ κάλεσε εσπευσμένα τεχνικούς για να ολοκληρώσουν την επισκευή.

Υπολειτουργεί από σήμερα το πρωί η γραμμή Νο 22 του ΟΑΣΘ η οποία χθες έμεινε για ολόκληρη τη μέρα εκτός λειτουργίας καθώς και τα τρία mini busses τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή της Άνω Πόλης είχαν τεθεί εκτός μάχης λόγω βλαβών.

Μετά το αποκαλυπτικό χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της Voria.gr η διοίκηση του ΟΑΣΘ, η οποία είχε αποκρύψει έως τότε το γεγονός, κάλεσε εσπευσμένα τεχνικούς προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την επισκευή, έστω ενός εκ των τριών λεωφορείων προκειμένου να γίνουν σήμερα κάποια από τα δρομολόγια της συγκεκριμένης γραμμής.

Πράγματι, από το πρωί ένα λεωφορείο εκτελεί τη συγκοινωνία ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, καταβάλλεται προσπάθεια έως το μεσημέρι να επισκευαστεί και δεύτερο λεωφορείο προκειμένου να εκτελούνται κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΑΣΘ που λεωφορειακή γραμμή βγαίνει εκτός λειτουργίας για μια ολόκληρη μέρα, λόγω έλλειψης μάχιμων λεωφορείων. Μάλιστα, η διοίκηση του Οργανισμού απέκρυψε το γεγονός καθώς δεν μπήκε καν στον κόπο να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει το επιβατικό κοινό.

Οι κάτοικοι της Άνω Πόλης μάταια περίμεναν χθες το αστικό λεωφορείο αφού κανείς δεν φρόντισε να τους ενημερώσει ότι τα δρομολόγια δεν θα εκτελεστούν. Οι αρμόδιοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναρτήσουν ενημερωτικά σημειώματα στις στάσεις της γραμμής Νο 22 προς ενημέρωση των επιβατών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ