Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα δύο νεαρά άτομα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα. Ωστόσο, συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίστασή τους.

Σε αυτόφωρες συλλήψεις 11 ατόμων προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης αποτρέποντας κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επιπρόσθετα, ξημερώματα χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων εντόπισαν δύο 20χρονους αλλοδαπούς, από Ιράκ και Αλγερία, να κινούνται με κλεμμένο όχημα στο κέντρο της πόλης.

Τα δύο νεαρά άτομα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και οι δράστες συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίστασή τους.

Κατασχέθηκαν σουγιάς, διαρρηκτικά εργαλεία κι ένα κλεμμένο δελτίο ταυτότητας. Από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη προέκυψε οτι οι δύο άντρες, σε προγενέστερο χρόνο διέρρηξαν τρία οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά παρόμοια περιστατικά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ