Skip to main content

Επίσπευση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ζητά το Μαξίμου

Επίσπευση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου από τα συναρμόδια υπουργεία ακόμα σε πιλοτικό επίπεδο.
Επίσπευση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου από τα συναρμόδια υπουργεία ακόμα σε πιλοτικό επίπεδο. Δηλαδή, σε επίπεδο ΟΑΕΕ, όπου άρχισε να εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους νομούς της χώρας.

Τώρα, το Μαξίμου, το οποίο έχει μια προσωπική επίβλεψη του όλου project, ζητά να επεκταθεί το μέτρο σε όσο το δυνατόν περισσότερους νομούς της χώρας, πάντα σε επίπεδο ΟΑΕΕ, έτσι ώστε, αργά ή γρήγορα, να γίνει «μεταφορά» του και στα υπόλοιπα ταμεία της χώρας. Βεβαίως, αυτή η πίεση δεν ασκείται τυχαία, καθώς η έλευση της τρόικας και ο απολογισμός που θα πρέπει να της γίνει θα είναι συγκεκριμένος και προβλέψιμος.

Δηλαδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ελεγκτές έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους το θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης κι έτσι από ελληνικής πλευράς θέλουν να επιδείξουν έργο το συντομότερο δυνατό.

Τα χρονικά όρια, ωστόσο, είναι πολύ πιεστικά και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πολλά από τα projects, που έχουν δρομολογηθεί, «παίζουν» με τη μέρα, αν όχι με την...ώρα.