Skip to main content

Επιστημονική ημερίδα για τη «Δωρεά και Μεταμόσχευση οργάνων» στην Θεσσαλονίκη

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Δωρεά και Μεταμόσχευση οργάνων: Μια εμπειρία ζωής», διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» στην οδό Εθνικής Αμύνης.
Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Δωρεά και Μεταμόσχευση οργάνων: Μια εμπειρία ζωής», διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» - Π.Κ.Μ. (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη), την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ..
 
Η ημερίδα διοργανώνεται από  το Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας και Καινοτόμων Δράσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδας του Π.Γ.Ν. Θ. ΑΧΕΠΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της επιστημονικής κοινότητας και όλων των εμπλεκομένων στο χώρο της υγείας σ' ένα καίριο και διαχρονικό ζήτημα που και στις μέρες μας συνεχίζει, λόγω άγνοιας, να διχάζει. 
 
Η συμμετοχή αξιόλογων εισηγητών, συντονιστών και Συλλόγων που εμπλέκονται άμεσα στο ζήτημα της δωρεάς και μεταμόσχευσης οργάνων ενισχύει τον πολυεπιστημονικό χαρακτήρα της Ημερίδας καθώς και τους τομείς που πραγματεύεται να διευθετήσει μέσω της επιστημονικής τεκμηρίωσης.
 
Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των ενδιαφερομένων, γι' αυτό και η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς κόστος συμμετοχής, ενώ θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.