Skip to main content

Ανοιχτά καταστήματα την ημέρα του Μαραθωνίου-Επιστολή ΕΣΘ στην τροχαία

Ο Σύλλογος ζητά να εξομαλυνθεί η κίνηση ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αγορά την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Να απελευθερωθεί σύντομα η κίνηση στους δρόμους την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου 2018, ημέρα διεξαγωγής του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» ζητά με επιστολή του προς τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος ζητά να εξομαλυνθεί η κίνηση ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αγορά τη συγκεκριμένη μέρα. 

Στη σχετική επιστολή επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δεδομένου ότι η διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» συμπίπτει με μια από τις 8 Κυριακές που επιτρέπεται πανελλαδικά και ανεξαρτήτως προϋποθέσεων, η λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων, αντιλαμβάνεσθε ότι αυτό θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων του κέντρου, εκείνη τη μέρα.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε το κλείσιμο κεντρικών οδών πραγματοποιηθεί το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προκειμένου να απελευθερωθεί σύντομα η κίνηση στους δρόμους, για να μπορέσει το καταναλωτικό κοινό να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν απρόσκοπτα τις αγορές του, εν όψει του Πάσχα».