Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
x

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟ CONNECT TOURISM & TRAVEL EVENT THESSALONIKI

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες, ενώ παράλληλα θα φιλοξενηθούν παρουσιάσεις προορισμών.

Επιστρέφει με φυσική παρουσία στις 8 - 10 Μαΐου 2022 το Connect Tourism & Travel Event Thessaloniki, η διοργάνωση του Thessaloniki Convention Bureau για την προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής στην παγκόσμια τουριστική και συνεδριακή αγορά, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 2021.

Πρωταρχικός στόχος του Connect Tourism & Travel Event Thessaloniki, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι η δυναμική παρουσίαση και προώθηση του προορισμού και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τουριστικών επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια του Connect Tourism & Travel Event Thessaloniki επιλεγμένοι εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων (hosted buyers), θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθούν, σε προκαθορισμένα ραντεβού, με επαγγελματίες (suppliers) που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης που θα τους φιλοξενήσει, αλλά και τη γύρω περιοχή συμμετέχοντας σε ειδικά σχεδιασμένα fam trips που θα ακολουθήσουν.

Εστιασμένο αποκλειστικά στον προορισμό,όπως επισημαίνεται, το Connect δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της περιοχής να συναντήσουν κορυφαίους επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής αγοράς και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες, ενώ παράλληλα θα φιλοξενηθούν παρουσιάσεις προορισμών και θα δοθούν ευκαιρίες για networking στη διάρκεια ενός ενδιαφέροντος κοινωνικού προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ασλάνη, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, «σχεδιάζουμε, για δεύτερη συνεχή χρονιά το Connect - ένα διεθνές, υψηλών προδιαγραφών event προβολής και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, με στόχο τη στήριξη όχι μόνο των μελών μας αλλά και των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής συνολικά. Το event είναι αυστηρά επικεντρωμένο στην ανάδειξη των συγκεκριμένων προορισμών, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία και βασική μας επιδίωξη είναι να αναπτυχθούν νέες συνεργασίες που να ανταποκρίνονται στις διαφοροποιημένες ανάγκες της αγοράς. Το Connect Tourism & Travel Event Thessaloniki πραγματοποιήθηκε το 2021 διαδικτυακά και 8 - 10 Μαΐου 2022 περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας τους εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς και να τους ξεναγήσουμε στον προορισμό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ