Skip to main content

Επιστρέφει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδόν έναν χρόνο μετά ο Κυριάκος Κυριάκος

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του και τότε θα καταγραφούν και οι ανακοινώσεις για τον ρόλο που θα έχει

Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη στιγμή που ο Κυριάκος Κυριάκος είχε αποχωρήσει από το πόστο του υπεύθυνους επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο 41χρονος πολιτευτής με το ΚΙΝΑΛ προετοιμάζεται να επιστρέψει εντός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σύμφωνα με το PAOK24.com.

Ούτως ή άλλως, αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δεσμοί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κυριάκο Κυριάκο κόπηκαν μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο μετά από μια πορεία 20 χρόνων στα οποία ο Κυριάκος εργαζόταν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του και τότε θα καταγραφούν και οι ανακοινώσεις για τον ρόλο που θα έχει εντός του Δικεφάλου του βορρά, στη δεύτερή του θητεία. Οι πρώτες πληροφορίες, προστίθεται στο δημοσίευμα, αναφέρουν πως ο ρόλος του θα είναι διευρυμένος σε σχέση με αυτόν που είχε στη πρώτη του θητεία, και δεν αποκλείεται αυτό να «μεταφραστεί» και σε είσοδό του στο ΔΣ της ΠΑΕ.