Skip to main content

Επιστρέφει το Thessaloniki Street Food Festival για δύο γευστικά Σαββατοκύριακα

Το Thessaloniki Street Food Festival έρχεται και φέτος, με την 5η, πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους foodies.

Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει για το 2022 πλήρως ανανεωμένο. Από Παρασκευή έως Κυριακή και για δύο διαδοχικά τριήμερα 13 – 15 & 20 – 22 Μαΐου ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται σε ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ' όλο τον κόσμο.

Το Thessaloniki Street Food Festival έρχεται και φέτος, με την πέμπτη, πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ένα γευστικό χωριό με πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ' όλο τον κόσμο. Θα βρει λαχταριστά burger από τα κορυφαία σημεία της πόλης, το πρώτο ελληνικό street food, το σουβλάκι, που φυσικά θα είναι παρών καθώς και αυθεντικές γεύσεις από Ασία με noodles, tikka masala και sushi. Θα μεταφερθεί νοερά στο Μεξικό για tacos, burritos, quesadillas και μοναδικές εμπνεύσεις. Θα υπάρχουν όμως και κλασσικές απολαύσεις για τον ουρανίσκο όπως Ναπολιτάνικη πίτσα. Επίσης θα υπάρχουν και παραδοσιακές συνταγές του Πόντου, εκλεκτές κοπές κρεάτων, χορτοφαγικές επιλογές με εναλλακτικές επιλογές γύρου, αλλά και falafels. Δε θα λείψουν και τα Fish΄n' Chips. Τέλος, για του λάτρεις των γλυκών θα υπάρχουν λαχταριστά παγωτά, παραδοσιακοί λουκουμάδες με μυστικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, αυθεντικές ιταλικές συνταγές και φυσικά πολλές ακόμα επιλογές απ΄ όλο τον κόσμο!

Η ομάδα παραγωγής του festival έχει φροντίσει να υπάρχουν περισσότερα από 35 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks καθώς και 5 rest areas. Φέτος θα υπάρξει πλήρες μουσικό πρόγραμμα σε δύο 2 μουσικές σκηνές με σπουδαία ονόματα.

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων: Αποκλειστικά από το Viva.gr εδώ.